Just a little girl who often lost in her own thoughts. Believed that she can't always tell people everything about her.
Dream ♥
Chibi Crying and Shock
Thursday, 6 June 2013 | 5 ☰
Hai ! Hari ni Nadia ada buat chibi. Lol, tak ada lah chibi mana, tapi 'macam' chibi. Hahaha, first time buat ni. Dan lukisan tu ikut kat Youtube. Yg lukisan ni buat sendiri. Cuma ikut kat Youtube. Lol, faham?


(sebelum)


(selepas)


Comel tak? Kalau nak bagi tau pendapat sila komen. Hehehe, nak tau gak apa korang rasa. :3 

Penat la jugak buat chibi ni. (walaupun tak menjadi sangat kan?) Lepas ni nak buat doodle. Doodle buat senang je. :3 Hahaha, okay bye. ;D Ini 100% Nadia buat. Tak tau la kalau nak percaya ke tak. Hehe

Nak tau buat pakai apa? Paint Tool SAI. Try la, tapi sebelum tu kena download dulu. Kalau nak try download search Google. Kena download WinRAR untuk extract.

Kalau nak download tu memang agak pening, tapi baca lah perlahan lahan dulu. :) Okay, bye. :D Assalammualaikum. 

« Newer
Older »